Welke fietsmand past het beste bij jou?

Met mooi weer stappen we vaker op de fiets. Of het nu is voor een boodschap op de markt of voor een ontspannen fietstocht, we nemen altijd iets mee op de fiets. Een fietsmand kan dan een ideale oplossing zijn, maar welke past nu het beste bij jou?


FastRider zet het verschil in manden voor je op een rij:


Ecologisch rotan

FastRider rotan fietsmandMet de ecologisch geteelde FastRider rotan manden heb je een oer stevige retro-blikvanger op de fiets. Rotan is er in vele modellen: ovaal, half rond, rechthoekig of taps. Naast de naturel kleur is een aantal manden ook in het bruin verkrijgbaar. Voor de jongeren onder ons zijn de meest gangbare modellen er ook in een compact formaat, uiteraard net zo stevig en robuust als de volwassen versie.

Nostalgisch riet

De rieten manden van FastRider ademen nostalgie. Maar vergis je niet: achter de ambachtelijk gemaakte manden zit een doordachte eigentijdse twist van functionaliteit en gebruiksgemak. Ze zijn zorgvuldig gemaakt van wilgentenen en zo ontworpen dat ze zowel voorop als achterop de fiets kunnen worden gebruikt.

De rieten fietsmanden heb je net als het rotan in vele verschillende modellen. Er is zelfs een hondenmand met eventueel een koepel. Zo kun je je hond(je) gezellig meenemen als je bijvoorbeeld gaat picknicken.


Stijl en functionaliteit gaat prima samen

Functionaliteit en stijl kun je prima combineren. Dat bewijst de FastRider metalen stuurmand. Functioneel vanwege het sterke materiaal met speciale coating tegen weersinvloeden en omdat er veel modellen zijn die afneembaar zijn. Dat de manden stijl hebben bewijst de luxe, moderne uitstraling. De contrasterende rubberen greep op het hengsel maakt de stuurmand af.

FastRider rieten fietsmandenDe collectie bestaat uit grof- en fijnmazige modellen die of vast op het stuur zitten of afneembaar zijn. Verkrijgbaar in klassiek zwart of zilver.

Wist je dat we ook hierin een junior versie hebben? Kijk maar

Hippe fietskratten

FastRider kunststof fietskratDe kunststof fietskratten zijn nog steeds enorm populair. Het straatbeeld bestaat uit vele transportfietsen en omafietsen met de meest hippe, gekleurde fietskratten.

De FastRider modellen van stevig kunststof hebben een geperforeerde bodem waardoor er geen water in blijft staan. Er is een junior versie met 22 liter inhoud en een grote versie van maar liefst 34,5 liter, leverbaar in 14 kleuren! Dat zijn dus bijna alle kleuren van de regenboog ;)

Ben je er al uit wat het beste bij jou past? Kijk dan snel
HIER om te zien waar je deze mand of krat kunt bestellen