Lichtgewicht fietstassen

Welke lichtgewicht fietstas is het meest geschikt?

Ga jij dit seizoen met de fiets toeren of zelfs een fietsvakantie houden? Dan ben je vast op zoek naar lichte en praktische fietstassen waarin alles past dat je mee wilt nemen.

 
Zoek dan niet verder, wij hebben namelijk een aantal lichtgewicht series die voor jou geschikt kunnen zijn.

Aquadus lichtgewicht serie

FastRider aquadus lichtgewichtOf je nu een fietstocht gaat maken, op fietsvakantie gaat of dagelijks naar je werk fietst, de 100% waterdichte Aquadus tassen zijn dé ideale fietstassen. Functionaliteit staat voorop. De tassen, gemaakt van een combinatie van polyester en tarpaulin, hebben gelaste naden welke voor een absolute waterdichtheid zorgen.

Deze sportieve lijn bestaat uit 2 pakaftassen (de 20 liter versie past ook op de voordrager) met rolsluiting en een stuurtas welke je kan bevestigen en afnemen door het Fast Lock Click stuursysteem. Om te weten waar je naar toe fietst is het handige (en afneembare) kaartleesvak onmisbaar.

Excludus luxe lichtgewicht serie

FastRider Excludus lichtgewichtDe luxe Excludus fietstassen zijn een ‘klassieker’ in de FastRider collectie, en met een reden: deze fietstassen zijn al jarenlang ongekend populair als luxe lichtgewicht serie. Voor de fietstassenserie is gebruik gemaakt van luxe en kwalitatief hoogwaardige materialen. Ook is er bijvoorbeeld gekeken naar de vele opbergmogelijkheden en hoe de fietstas perfect op de fiets past. Klik hier voor een overzicht van de verschillende modellen.

Acidus lichtgewicht serie

FastRider Acidus lichtgewichtRonde vormen, lichtgewicht materiaal en van alle markten thuis: de Acidus fietstassen kenmerken zich door veelzijdigheid. Geen hightech of overbodige luxe, maar een tassen serie van bijzonder goede kwaliteit. Met zijn sportieve looks en vele praktische details spreekt hij een brede doelgroep aan.

Gaat het regenen? Pak dan de fietstassen in met een regenhoes. Bij de pakaf- en dubbele fietstassen is deze standaard bijgeleverd. Voor de stuurtassen zijn deze los verkrijgbaar.

Meer informatie nodig? Bezoek dan onze website waar nog veel meer (technische) specificaties over de Aquadus, Excludus en Acidus series staan.